Obra nova a Barcelona

Reavilita - Treballs de Reavilita

Reavilita - Treballs de Reavilita

Treballs de Reavilita

Reavilita és una empresa multifuncional que treballa a tot Catalunya, ja que ofereix una gran varietat de serveis a tots els seus clients, tant en obra nova com en la rehabilitació i restauració d'edificis.

Som una empresa que pertany al sector de la construcció i que porta molt de temps oferint els seus serveis. Comptem amb una dilatada experiència professional. En tot aquest temps, a part de saber adaptar-nos perfectament als canvis, també hem anat formant un equip de treballadors experts en la matèria. Comptem professionals de diversos sectors, com ara l'arquitectura. Tots junts treballem per tal de satisfer les necessitats de tots els nostres clients. I tot això passa per adoptar nous i més eficaços mètodes de treball, per tal de d'obtenir els millors resultat cada vegada.

Reavilita és una empresa de referència a Barcelona. Pot dirigir-se a nosaltres sempre que ho necessiti perquè l'ajudem. En aquesta mateixa pàgina web podrà trobar tant la nostra direcció com el telèfon i el correu electrònic perquè ho faci. Li donarem resposta al més aviat que ens sigui possible.

Rehabilitación y restauración.

Interiorismo.

Obra nueva.

Oficina técnica.

Terrazas e impermeabilizaciones.

Serigrafiado de edificios.

Posi's en contacte amb nosaltres i li atendrem

Contacti amb nosaltres
© 2020 REHABILITACIONES AVELLÁN Tots els drets reservats
Produït per PA Digital