Empresa de rehabilitació en Barcelona

Reavilita - L'empresa

Reavilita - L'empresa

L'empresa

Som l'empresa de rehabilitació Reavilita, estem situats a la nostra oficina de Barcelona, Passatge Carreras, Local 5 i realitzem la nostra tasca a tot Catalunya. Comptem amb una àmplia i contrastada experiència en el sector de la construcció i especialment en la rehabilitació d'edificis, en el qual som reconeguts gràcies a la nostra tasca i bons resultats.


El nostre principal objectiu és aconseguir la plena satisfacció de tots i cadascun dels clients que contracten els nostres serveis, ja que això vol dir que hem fet una bona feina. Per a això ens hem reunit un conjunt de professionals experts en els diversos oficis del sector, sempre prioritzant els interessos dels nostres clients.

Busquem aconseguir que els treballs es realitzin d'acord les seves necessitats i, per això, tenim molt en compte les seves idees i tot en funció d’una bona execució dels treballs a realitzar.

Estem a la seva disposició per solucionar qualsevol dels problemes que a vostè li preocupi, i l'atendrem per trobar la millor solució possible.

  • Reavilita
  • Reavilita
  • Reavilita

Som una empresa amb molta experiència en el sector. 

Truca'ns 640 216 997

© 2019 REHABILITACIONES AVELLÁN Tots els drets reservats
Produït per PA Digital